2011. január 29., szombat

Ritka mint a Fehér holló, azaz blog bejegyzés :)



Nem vagyok a legaktívabb blogoló, aki megfordult ezen az oldalon, de úgy érzem, nem is kell minden szart feldobni a NETre, mert elsősorban Anglia(LondON) miatt jött létre a blog. Nos, akkor egy rövid áttekintés.
- Igen megyek, a repcsim Március negyedikén indul, és meglepő módon, akkor is szál le. :)
- Van már lakhelyem a kezdeti időszakra, hatalmas köszönet Esztinek és Balázsnak. :)
- Tegnap az egyik nagyon kedves barátom(Zsófi), szalagavatójára voltam hivatalos, a másik nagyon kedves barátommal(Anita) egyetemben. A szalagavató a Lauber Dezső Városi Sportcsarnok-ban lett megtartva, és voltak benne dolgok amik tetszettek, s voltak amelyek kevésbé. A szalag feltűzése tényleg villámgyors volt, de lehetett volna egy picit ünnepélyesebb. Az osztálytáncok zöme elment, és Zsófiéké kifejezetten tetszett, bár fényképezéssel bíztak meg, így annyira hú de nagyon nem tudtam figyelni. :) De hát, minden eljön egyszer, és most már Zsó’ is avatva van.
- Jön a „békés” hetem, amely minden év első negyedében eljő, és végre lesz időm sok mindent rendbe tenni, átgondolni és haverokkal vérre menő xbox –csatákat vívni, vagy éppenséggel filmezni HDben, ezért marhára várom a holnapot. :)
- Messze van még Márc.4., és már nagyon mehetnékem van, de azért pár ember hiányozni fog a városból(Anita,Zsó,Bálint) és természetesen a család. De hát, ilyen az élet… majd kijönnek és lógnak nálam :)
- Már kinéztem egy szolgáltatót, amelyik igen szimpatikus árakkal kecsegtet, és nagyon jó lenne, mert sajna kötelező kiadás lesz egy új telefon, de hát ez van. Legalább fejlesztem a gépet. :)
- Ja igen, aki olvassa, és ismerős, az legyen kedves felrakni a Szkájpot, mert akkor legalább tudunk VIDEOchatelni vagy csak beszélgetni, már ha akar velem. :)

Zárom soraim, és majd írok egy normális bejegyzést, de ez most csak egy kis összegzés akart lenni. :)
Ágyő és szép napot!