2011. március 5., szombat

PécsOFF, LondON…

Nos, meg kell, hogy valljam, ezt a posztot tegnapra terveztem, de a napom igen kalandosra és fáradtságosra sikerült, ezért maradt leginkább mára.
Tegnap Ferihegyre hajszál pontosan 10h00-ra értünk, pedig meg – meg álltunk, még egy kisebb „uuupsz, ezt benéztük” is volt, de a legkisebb gond nélkül ott voltunk, és onnantól már minden a legnagyobb rend szerint ment. A repülőn is nagyon jó helyen ültem. A kis gép (két darab hármas sor), szárnynál lévő ablakánál, és köztem, meg a mellettem ülő srác között kimaradt egy szék (lehetet hova pakolni, meg komfortzóna…stb.)
A megérkezésnél, villám gyorsan a buszomnál voltam (nem vagyok biztos, hogy erre volt jegyem, de oda vitt ahova kell, és volt rajta net), és meg is érkeztem Viktória Állomáshoz. Na itt kezdődtek a problémák, mert telefonom (a mai naig) baszik telefonként szolgálni, és se ki -, se be jövő hívást nem tudok kezdeményezni/fogadni rajta. Egy kis idegeskedés után Balázs (nálluk vagyok most vendégsében) megtalált, és már indultunk is volna haza, persze ez se úgy jött össze, ahogy terveztük (pontosabban Ő). A metrónál valami nem volt jó és egyik lejárattól a másikig irányítottak, majd végre, egy jó pár percnyi sétálás után, megtaláltuk a lejárónkat, de ott meg közölték velünk, hogy jegyet márpeding itten ma sehun sönki nöm vösz. ~Remek.~ gondoltuk és mondtuk, így elsétáltunk (én már inkább csak vonszoltam magam, és tömeges cuccom) a busz állomásig, ahol felpattantunk egy buszra és jöttünk is hozzájuk.
Ma nagyjából turistás játszás volt. A cipőm talpa szó szerint elkopott. A telefonproblémát egy új telefon vételével kellett megoldanom. Egy NOKIA 1800 vagy mi a rák került képbe, mert ez volt a legolcsóbb, és arra, amire perpillanat kell, használható.
A város semmit nem változott (9-10éve voltam itt), azaz dehogy nem, de rengeteg minden jutott eszembe, és megtaláltam sok helyet, ahol annak idején volt általános iskolás csapatommal voltunk… stb. Jó kis emlékidézés volt. Már van OYSTER kártyám, amellyel közlekedhetek metrón s buszon, no meg vonaton és minden (majdnem) amire szükségem volt. Holnap Vasárnap lévén nem sok mindent tudok kezdeni, talán önéletrajzom elkezdem szórni, és hétfőn jön a hivatalos ügyek garmadájának intézése és az igazi munkakeresés kezdete. :)
Mára ennyit, és jó éjt mindenkinek.