2011. április 3., vasárnap

LondonFalva

Szervusztok, Kedves Olvasóim,
jó rég írtam, de hát se időm se energiám nem volt erre. Nos, a DynamicsIT-s állásról pár szó:
HelpDesk 2ndLine-ra vettek fel, nem rossz fizetésért, de a lehetőséggel élni sajnos nehezebb, mint gondoltam. Nem is az anyag olyan nehéz, hogy teljesíthetett len lenne, csak egész nap lótok s futok, s így tanulni nincs igazán időm, meg hát egy – egy vizsga is 41font. Tehát 200fontot kell csak vizsgákra félre tennem, amit meg is kell keresni.
->->->
Tehát addig melókeresés van folyamatba. Vicces, hogy ITs cégtől a CVm elküldését követő harminc percben már hívtak is. De egy sima pincér melót találni nem egyszerű. Csöppet sem. Agency-k ugyan adnak melót, de eddig egy 4órás melót adtak, amely éppenséggel nem piskóta, és albérletet is kellene találni, amely nem olcsó itt. Ezért most még a „Jöjjünk egyenesbe” folyamat zajlik, de azért vannak jó jelek, és olyan dolgok, amelyek igen csak tetszetősé teszik az itt élést, még ha csak pár évig is.

A városról. London egy igen sokszínű város. Sokat jártam BPen, és leszögezhetem, sokkal jobban tetszik EZ a város, mint BP. Itt nincs büdös az utcákon, a belváros sokkal tisztább. Persze, a külvárosi részek, már elég ocsmány képet tudnak festeni. Szemét a járdán, rossz arcok mindenfele …stb.

Boltok:
Sok – sok otthon ismer márka itt is megtalálható, de itt más a neve. Axe – Lynx és sorolhatnám. Érdekes, hogy a választék viszont sokkal kisebb. Coca Cola,Pepsi,Fanta és Sprite. Se CanadaDry, se Kinley Gyömbér…stb. Persze van DrPeppet és GyömbérSör. A gyümölcslevek terén viszont hatalmas a választék. Tusfürdőknél is jóval kisebb a válaszlehetőség, mint sok minden másnál.
Gyorséttermek, azaz inkább kávézók és szendvicsbárok mindenfele. Szinte csak láncolatok vannak. Egy olyan kis magánkávézó, mint Pécsett a sok – sok magán kávézó és étterem, itt nem nagyon található, mert minden egy lánc része, és ez picit zavaró.

Elemben találtam képregény boltot. :P
Nos, asszem mára ennyit. Szép napot mindenkinek :)