2011. március 10., csütörtök

LondOOOOOOOOOOON

Sziasztok, kedves ismerőseim. Eljött hát a csütörtök, így újabb blog bejegyzésnek van itt az ideje. London fasza hely, és az idő se olyan rossz. A nap már lassan többet látszik, mint sem, csak szél az, amely néha kellemetlené teszi a sétákat. A metró-t kedvelem, és igen könnyen megtanultam használni, persze ezt úgy tessék érteni, hogy metrótérkép nélkül egy cm-t se mozdulok, de már tudom, mikre kell figyelni és még egyszer sem tévedtem el. :)
Már állásom is van, természetesen itt sem csupa móka és kacagás a törpök élete, és egy egyhónapos tanfolyam után kezdhetek csak melózni, és addig fizetésem nincs. OMG, hát addig bizony kemény spórolás következik.
Amúgy, meglepően pici ez a város, épp a jövendő munkahelyemről jöttem hazafele, és mentem le a metróba, amikor egy Pécsi ismerős jött velem szembe. Hát igen, ilyen is előfordul. :)
Albérlet: Nos, nagy szerencsém van, hogy Balázséknál lakhatok, mert hatalmas spórolás ez így. Persze, a szoba pici, és a házban, amelyben sok-sok magyart zsúfoltak össze, csak egy WC/fürdő van, és matracon alszom, meg a cuccaim a bőröndömben vannak, de összességében, olyan ez így mint egy tábor picit. :)
Meló:
Kedden elküldtem a CV(önéletrajz)-omat kismillió helyre és már hívtak is, hogy akkor mehetek is. Egy harminchat emeletes ultramodern üvegépületbe kellett mennem, és ott a 9.emeleten találkoztam a HRessel, aki a kezembe nyomott egy IQtesztet, amelyet körülbelül egy perc alatt töltöttem ki és csak két hibám lett. Ezután behívott és elmondta, hogy akkor akár el is kezdhetek dolgozni, DE…, mert mindig van egy de, előbb el kell végeznem egy Májkroszoftos tanfolyamot, és aztán kezdhetek csak. A fizetés remek. 9h30-17h30ig van a munka idő, szabadság is jár, tehát nem rossz meló, és érdekel is. Csak most folytathatom a tanulást. Ja, itt jegyezném meg le se fosták, van-e diplomám, vagy mit csináltam a PMMKn. :)
Amúgy, a város tényleg jó, és van lehetőség benne, csak keresni kell s találni. Most zárom soraim, és majd írok :)